• Головна
  • Новини
  • 03.11.2021 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костянтинівської міської територіальної громади

03.11.2021 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Костянтинівської міської територіальної громади

03.11.2021 року відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуаційКостянтинівської міської територіальної громади під головуванням міського голови Олега Азарова.

Розглядалося питання про вжиття додаткових заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Заслухавши та обговоривши доповіді комісія вирішила :

1. Інформацію про ситуацію з захворюваністю на COVID-19 та посилення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території Костянтинівської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, прийняти до відома і визнати такою, що потребує прийняття додаткових відповідних заходів реагування. Звернути увагу на те, що продовжується динаміка зростання підтверджених випадків на COVID-19.

2. Обмежити час роботи суб’єктів господарювання, незалежно від форми власності, які провадять свою діяльність на території Костянтинівської міської територіальної громади у сфері громадського харчування, закладів розважальної діяльності з 2400 до 700.
Термін виконання: до 14.11.2021

3. Керівникам установ та організацій для забезпечення безперебійного та якісного надання послуг населенню в умовах посилених карантинних обмежень за можливості перевести надання адмінпослуг в режимі он-лайн або за телефоном, допускати в адмінбудівлі лише при наявності документів, що підтверджують отримання повного курсу вакцинації або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини; або міжнародного, внутрішнього сертифіката чи іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати) або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

4. Відділу поліції № 2 Краматорського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області (Матвієнко М.В.) сумісно з Костянтинівським управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області (Ільченко О.М.) посилити контролюючі заходи щодо дотримання протиепідемічних заходів на території Костянтинівської міської територіальної громади.

IMG 5a1a6624befa5c9cd6246f4a664d87d3 V