День міста

У вересні за доброю традицією наше рідне місто відмічає День народження. Цього року Костянтинівка зустріла свою 147- му річницю. Міський парк культури та дозвілля 16 вересня гостинно зустрічав яскравими та дивовижними майданчиками з найрізноманітнішими видовищами.
По всій території парку розподілилися фото-зони, де всі бажаючі могли зробити фото на пам'ять. Святкова виїзна торгівля пригощала відвідувачів смачними стравами.

  6666

Розважальний майданчик для дітей «Простір єднання», організований центром дитячої та юнацької творчості, зібрав дітей цікавою та різноплановою програмою.

майстер клас з казаши простір єднання
фото зона проекту Простір єднання японські вуличні танці

Право розпочати святкове дійство на сцені було надано центру дитячої та юнацької творчості. Кращі колективи центру подарували всім присутнім шквал найкращих номерів та постановок в програмі «Рідне місто тебе кохаю!»

Продовжили підносити подарунки рідному місту творчі колективи міського комунального заклад культури «Палац культури та дозвілля» сумісно зі школою мистецтв в своїй тематичній концертній програмі «Здивуємо місто!».

11 22
26 3

Вечірню програму продовжило шоу за участю «LadyJazzLG».

На зміну «LadyJazzLG» естафету поздоровлень продовжила зірка української естради ALYOSHA. Овація емоцій надійшла від глядацької аудиторії коли ведучий оголосив вихід на сцену довгоочікуваної співачки.

2 222

Ведучими було зазначено, що крім Дня народження міста є ще одна не менш значуща дата – третя річниця з дня заснування 90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї аеромобільної бригади імені героя України Івана Зубкова, який розташований на території нашого міста. Зі словами привітання до всіх городян та гостей міста звернувся заступник командира 90-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї аеромобільної бригади імені героя України Івана Зубкова - Петро Гоц. 

Привітання з побажанням миру, злагоди, процвітання рідного міста звучали з вуст секретаря міської ради Юрія Разумного в адресу всіх хто живе в нашому прекрасному місті. В своїй промові Юрій Григорович згадав і тих хто віддано несе свою службу задля миру та спокою в нашому місті й в Україні в цілому та привітав 90-й окремий аеромобільний батальйон 81-ї аеромобільної бригади імені героя України Івана Зубкова з третьою річницею з дня заснування.

IMG 20170916 210200

В продовження вечора присутніх дивувало фаєричне Faer-shou «Іnspiration».
Святкова дискотека підвела підсумок святкуванню та своїми запальними піснями залишила яскраві моменти в пам’яті всіх тих, хто завітав на День народження нашого рідного міста.