Мешканці Донецької області можуть скаржитись на порушення законодавства через мобільний додаток


Костянтинівські податківці нагадують, роботодавці, які укладають трудові договори чи гіг-контракти мають подати Повідомлення про прийняття працівника на роботу/укладання гіг-контракту до податкової служби за місцем обліку їх як платника ЄСВ до початку роботи працівника.
Легальне та правильне оформлення відносин між роботодавцем та працівником – запорука отримання соціальних державних гарантій працівником та відсутність штрафних санкцій за порушення законодавства про працю у працедавця.
Нагадуємо, що мешканці Донецької області можуть поскаржитись на порушення законодавства про працю працедавцемчерез мобільний додаток#Legal_ZrPlat. Відкривши відповідні вкладки, можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.
Завантажити безкоштовний додаток уPlayMarket (https://play.google.com/store/apps/details...) або AppStore (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1).
За допомогою цього мобільного додатку можна також поскаржитися порушення у сфері легалізації підакцизної групи товарів тавипадки невидачі фіскального чеку встановленого зразку.