Шановні ветерани, які втратили зір!

 

Доводимо до вашого відома, що міжнародним благодійним фондом «Альянс громадського здоров’я» реалізується проект «Точка дотику». Метою проекту с соціальна адаптація та формування навичок, необхідних для повсякденного життя ветеранів, які тотально втратили зір.
Реабілітація триватиме 4 тижні у місті Львів, залучаються ерготерапевт, психолог, фахівці із спеціальної освіти, фізичний терапевт, фахівці з орієнтування в просторі, які мають необхідну кваліфікацію та багатий досвід навчання ветеранів.
Спочатку фахівці проводять скринінг фізичного i психологічного стану кожного учасника навчання, щоб правильно розрахувати фізичне навантаження, тривалість занять та сформувати індивідуальну програму навчання.
Під час проходження реабілітації ветеранів навчають користуванню різними гаджетами, які допоможуть у самообслуговуванні, опануванні спеціальних програм та користуванні телефоном i ноутбуком.
Після навчання всі ветерани та ïx родини отримають підтримку фахівців за місцем постійного проживання.
Реабілітація ветеранів відбуватиметься на базі Навчально-реабілітаційного центру «Левеня». Для ветеранів та супроводжуючих осіб курс реабілітації, проживання та харчування с безкоштовним, проїзд відшкодовується благодійним фондом.
Контактна особа для зв’язку: Варбан Марина, 050-974-56-50, 050-334-54-30.