• Головна
  • Новини
  • Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Костянтинівки,надав інформацію щодо проведення занять в групі «Крокуємо разом» факультету Здорового способу життя «Університету третього віку».

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Костянтинівки,надав інформацію щодо проведення занять в групі «Крокуємо разом» факультету Здорового способу життя «Університету третього віку».

     Велосипед, лижі чи біг – це здорово, але в похилому віці, через великі навантаження їх вже не має можливості використовувати як спорт на кожний день. Водночас скандинавська хода – ідеальна заміна на тільки таким видам спорту, але й повноцінним заняттям в тренажерному залі. Цей вид оздоровлення тренує тіло і всіляко впливає на подовження активного та здорового життя людини. Сьогодні в територіальному центрі розпочаті заняття любителів скандинавської ходи «Крокуємо разом» на факультеті Здорового способу життя «Університету третього віку». Ознайомила присутніх про переваги скандинавської ходи керівник інклюзивного оздоровчого сканд-клубу «Крок за кроком» ГО «ДивоПлай» Тетяна Муравєй. Перший урок пройшов на спортивному майданчику по вулиці Білоусова.

IMG 9e70ee32f57faa99f0202d2b38bae089 V

     Люди похилого віку та громадяни з інвалідністю отримали майстер-клас від Тетяни Муравєй та Тамари Губанової. Надалі заняття будуть проходити двічі на неділю ( вівторок та п’ятницю) під наглядом Тамари Василівни, яка є інструктором міського клубу.

IMG 14ef144f759a5ac05ada18efc08a3c6c V