Меморандум про партнерство територіальних громад

11 травня 2021 рок Костянтинівським міським головою Олегом Азаровим та Часовоярським міським головою Дмитром Верзіловим був підписаний Меморандум про партнерство територіальних громад.
Костянтинівська та Часовоярська громади мають низку спільних інтересів в економічній, соціальній та культурній сферах, пов'язані транспортною та дорожньою інфраструктурою, спільними традиціями. Підписання Меморандуму - це перший крок на шляху довгострокової плідної співпраці, метою якого є забезпечення соціально-економічного, культурного розвитку територій, підвищення якості надання послуг населенню на основі спільних інтересів та цілей, ефективного виконання органами місцевого самоврядування визначених законом повноважень.
Співробітництво між громадами полягатиме у реалізації спільних програм і проектів щодо розвитку благоустрою громад, покращення екологічного стану, економічного розвитку, захисту історичної спадщини, культури, створення спільних туристичних маршрутів, всебічного розвитку дітей та молоді, національно-патріотичного виховання тощо.
Територіальні громади мають наміри розробити спільні інвестиційні проекти , направлені на модернізацію наявної інфраструктури, для участі в ініціативі з підтримки проектів муніципального партнерства, яка реалізується Програмою «U-LEAD з Європою».

Впевнені, що підписання Меморандуму, партнерство та співробітництво позитивно вплине на зміцнення іміджу громад, підвищення рівня їх комфортності та економічної спроможності.