• Головна
  • Новини
  • Засідання робочої групи з проведення перевірки реалізації проєкту-переможця Громадського бюджету у 2020 році «Оновлений футбольний стадіон»

Засідання робочої групи з проведення перевірки реалізації проєкту-переможця Громадського бюджету у 2020 році «Оновлений футбольний стадіон»

 

17 серпня 2021 року під головуванням секретаря міської ради, голови робочої групи Дениса Коржикова відбулося виїзне засідання робочої групи з проведення перевірки реалізації проєкту-переможця Громадського бюджету у 2020 році «Оновлений футбольний стадіон».
Члени робочої групи, до складу якої увійшли фахівці міського фінансового управління, відділу економіки і торгівлі, управління культури, молоді та спорту, представники депутатського корпусу, громадськості, безпосередньо на місці реалізованого проєкту Громадського бюджету «Оновлений футбольний стадіон»(вул. 6-го Вересня між СК «Чемпіон» і ЗЗСО № 6) провели перевірку стану обсягів та якості виконаних робіт за цим проєктом.
Нагадаємо, що в рамках Громадського бюджету у 2020 році було реалізовано проєкт «Оновлений футбольний стадіон» вартістю 270180,00 грн., який передбачав благоустрій футбольного стадіону шляхом встановлення огорожі, калитки, воріт, навісу. Проєкт позитивно вплинув на популяризацію здорового способу життя, розвиток інфраструктури громади та дозволив активізувати тренувальну роботу та змагання між футбольними командами.