• Головна
  • Новини
  • 29.09.2021 року міським головою Олегом Азаровим була проведена робоча зустріч з представниками ТОВ «Дозор Україна» щодо впровадження контрольно-аналітичного сервісу в галузі громадського та комунального транспорту.

29.09.2021 року міським головою Олегом Азаровим була проведена робоча зустріч з представниками ТОВ «Дозор Україна» щодо впровадження контрольно-аналітичного сервісу в галузі громадського та комунального транспорту.

29.09.2021 року міським головою Олегом Азаровим була проведена робоча зустріч з представниками ТОВ «Дозор Україна» - лідером у галузі систем супутникового моніторингу міського пасажирського транспорту в країні і розробником програмного забезпечення «DozoR», перевізниками та представниками громадськості з метою впровадження в Костянтинівській МТГ контрольно-аналітичного сервісу в галузі громадського та комунального транспорту.
Презентована ТОВ «Дозор Україна» програма, дає інструменти для контролю, достовірної аналітики та оцінки ефективності маршрутизації міського пасажирського та комунального транспорту. Зручний і безкоштовний мобільний додаток дозволяє мешканцям міста в онлайн-режимі через смартфон відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття кожного транспортного засобу на зупинках міста. Також програма передбачає встановлення системи GPS-моніторингу транспорту, сучасного електронного табло прогнозування часу прибуття громадського транспорту, обладнане камерою відеоспостереження , Wi-Fi доступом до мережі Інтернет, голосовим зв’язком з диспетчером та підзарядкою для мобільних пристроїв.
Надані ТОВ «Дозор Україна» пропозиції були взяті до уваги.

IMG ab89be210ca4c75180a57fd4c28ec6d5 V IMG 8419622e4d88a15a32bc58b4683f4e1d V