• Головна
  • Новини
  • Триває активна робота щодо формування проєкту бюджету Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік

Триває активна робота щодо формування проєкту бюджету Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік

21.10.2021 року за участю міського голови Олега Азарова, першого заступника міського голови Миколи Терещенка, керуючого справами виконавчого комітету Вікторії Слижук, начальника фінансового управління Сергія Івахніна та спеціалістів фінансового управління Костянтинівської міської ради відбулося обговорення показників проєкту бюджету на 2022 рік з головними розпорядниками бюджетних коштів: управлінням освіти та управлінням соціального захисту населення Костянтинівської міської ради.
До 15 жовтня міське фінансове управління отримувало від головних розпорядників бюджетні запити щодо обсягу видатків, які й стали предметом погодження, а в підсумку будуть покладені в основу для складання проєкту бюджету на 2022 рік.
Головна відмінність цьогорічного процесу – це наявність схваленої Урядом та підтриманої Верховною Радою України Бюджетної декларації на 2022 – 2024 роки, на основі якої головні розпорядники бюджетних коштів формують свої бюджетні запити. Адже саме цей документ визначає основні напрями бюджетної політики та встановлює стелі видатків.
Міське фінансове управління і надалі проводитиме погоджувальні наради з ГРБК у робочому режимі.

IMG 26c2bec52034d1ae9bb253cadebd3732 V