«Пам'ять про Вас в нашім серці живе»

Другій світовій війні, ще і ще раз згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

38 29

9 травня святковою ходою від індустріального технікуму до братської могили (район колишньої ЗОШ №7) пройшла колона, до якої ввійшли ветерани Другої світової війни, керівництво міста, делегації від трудових колективів міста, представники громадськості. Біля братської могили пройшов меморіальний захід «Пам'ять про Вас в нашім серці живе». В ході заходу пам'ять про загиблих та померлих вшановано хвилиною мовчання. Зі словами вітання до жителів міста звернувся секретар міської ради Ю.Разумний, заступник голови організації ветеранів С.Гончаров, член громадської ради М.Байрачна, військовослужбовець П.Гоц. По закінченню до братської могили покладено живі квіти.

33 11
22 27

Надалі ветеранів та жителів міста зустрів парк культури та відпочинку, де пройшов тематичний концерт «Переможна весна». На сцені лунали пісні воєнних часів та патріотичні пісні у сучасній інтерпретації у виконанні учасників народної студії сольного співу «Хуторяночка» та вокального ансамблю «Горицвіт» - кер. І.Г. Хромічова, заступника директора палацу – Олени Василенко.
Своїми яскравими номерами доставили задоволення ветеранам та глядачам хореографічні колективи палацу: «Барбарис»- кер. О.Ю.Коротаєва, «Калинка» - кер. І.В. Демідова, «Сучасні ритми» - кер. Є.В.Савченко, В.П. Швидченко, «Колорит» - кер. Л.В. Сидорова та зразковий цирковий колектив «Арена» ім. Володимира та Валентини Мак.

49 95


Для всіх бажаючих в парку культури та відпочинку працювала польова кухня.
Обов'язок живих - не забувати про ту страшну війну, про тих, хто врятував Батьківщину від фашистського рабства. Ми у них у вічному боргу. Пам'ять про минулу війну буде переходити від батьків до синів, від синів до онуків. Інакше не можна.