«Стрес на робочому місці: колективний виклик»

2016 році за темою: «Стрес на робочому місці: колективний виклик». Створено міський організаційний комітет, який очолила заступник міського голови Т.С.Коваленко. До підприємств, установ та організацій міста доведені завдання з виконання вищевказаних заходів.

28.04.2016 року організаційним комітетом з підготовки та проведення в місті Костянтинівці Тижня охорони праці присвяченого святкуванню Дня охорони праці в Україні та Фондом соціального страхування нещасних випадків та професійних захворювань було проведене урочисте засідання присвячене святкуванню Дня охорони праці в Україні. Були присутні представники виконкому міської ради архівного,юридичного відділу,управління освіти підприємств, установ та організацій всіх форм власності.
За підсумками року була оголошена подяка міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків і в зв’язку з святом Всемірний день охорони праці нагороджені 3 підприємства у номінації «Краще підприємство міста», відносно управління охороною праці:
ТОВ «НАК», ТОВ «Мегатекс», ДЗ « Науково - практичний медичний реабілітаційно-діагностичний центр Міністерства здоров’я України».
Також були нагороджені 3 працівника підприємств у номінації «Кращий працівник» в сфері охорони праці: ТОВ «Дружківська харчосмакова фабрика», ТОВ «СП «Свинець», Костянтянтинівське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства комунального підприємства «Компанія «Вода Донбасу».
Від Фонду соціального страхування нещасних випадків та професійних захворювань були нагороджені представники підприємств:
ТЄЦ «Інвест», Управління освіти , Костянтинівської пожарної команди.
Проведення Тижня охорони праці дозволило загострити увагу керівників підприємств та організацій всіх форм власності на проблему безпеки праці та стану здоров’я.