«Папа почитай»

До відзначення цих важливих травневих дат залучилася і сім’я фахівців Центральної міської публічної бібліотеки, керована директором ЦМПБ Т.В. Оратовською, разом з міським відділом у справах сім’ї та молоді під керівництвом начальника відділу С.Л.Ткаченко.
На розважальну програму «Святий вогонь родинного тепла» зібралися багатодітні родини Пугач, Мушинських, Кравченко та учні 3 класу СЗОШ №13. На шановних гостей чекав святковий випуск телепрограм, які підготували ведучі заходу Л.М. Костильова, Т.В. Сидоренко та С.О. Тютюнік - «Мамулі-шоу», «Своя гра в маленькій країні», «Папа, мама, я – спортивна сім’я», «Угадай мелодію», «Танцюють всі». Родзинкою заходу стала нова інтерактивна програма, яка щойно стартувала на телеканалі «Бібліо-бум» - «Папа почитай» з суперовським телеведучим паном Дмитром, роль якого виконав методист КЗ «Донецький палац молоді «Юність»» Дмитро Званич. Нова версія прочитання казки «Коза-дереза» дуже сподобалася дітлахам. Вони мали змогу взяти активну участь в інсценівці казки, та випробувати себе в ролі акторів. Також впродовж розважальної програми діти мали змогу привітати своїх матусь, сказати їм добрі, теплі слова подяки за материнську любов та ласку. А ще малеча з великим задоволенням співала, танцювала приймала участь в казкових конкурсах та спортивних змаганнях.
Свято вийшло веселим, цікавим та пізнавальним. На багатодітні сім’ї, молоді таланти, а також на самих активних учасників конкурсних телепрограм очікували солодкі призи від нашого партнера міського відділу у справах сім’ї та молоді.