• Головна
  • Новини
  • Перше засідання комісії з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів, демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків

Перше засідання комісії з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів, демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків

З метою упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів, демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, розташованих на території Костянтинівської міської територіальної громади, відповідно до вимог законів України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» розпорядженням начальника Костянтинівської міської військової адміністрації від 11.05.2023 №188-р було створено комісію з зазначеного питання. До складу комісії увійшли працівники виконавчого комітету Костянтинівської міської ради, старости старостинських округів, вчителі історії, представники громадських організацій, що працюють на території Костянтинівської міської територіальної громади.
01.06.2023 під головуванням першого заступника міського голови Миколи ТЕРЕЩЕНКА пройшло перше засідання комісії з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів, демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, розташованих на території Костянтинівської міської територіальної громади. За результатами засідання було прийнято рішення направити всім членам комісії список з переліком вулиць для більш детального вивчення та надання пропозицій щодо їх перейменування.
Після ретельного вивчення назв вулиць, та визначення тих, які підлягають перейменуванню, на офіційних каналах Костянтинівської міської військової адміністрації буде опубліковано перелік назв вулиць для обговорення, надання пропозицій. Також буде зазначено інструменти з допомогою яких ви, шановні мешканці нашої громади, зможете долучитися до обговорення. Нам цікава думка кожного з вас!

IMG 20230601 100447

IMG 20230601 101150

IMG 20230601 101105