• Головна
  • Новини
  • Компенсація витрат роботодавця при працевлаштуванні ВПО!

Компенсація витрат роботодавця при працевлаштуванні ВПО!


Фінансова підтримка – один із важливих аспектів співпраці служби зайнятості з роботодавцями. Служба зайнятості пропонує роботодавцям компенсаційні програми для підтримки та розвитку бізнесу. Серед них компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб згідно Постанови КМУ від 8 вересня 2015 р. № 696.
Роботодавець може отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з-поміж зареєстрованих безробітних на строк не менше одного року за строковим трудовим договором. У цьому випадку йому за кожен непарний місяць протягом 6 місяців компенсуються витрати на заробітну плату та єдиний соціальний внесок із розрахунку не більше двох мінімальних зарплат на місяць. У випадку працевлаштування зареєстрованих безробітних із числа внутрішньо переміщених осіб, які належать до категорії громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» (громадяни, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню), компенсація надається за кожен непарний місяць роботи протягом двох років, але не більше ніж за 12 календарних місяців.
 Детальніше ознайомитись з умовами та порядком надання компенсації можна за посиланням https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/vpo

 Якщо виникли питання, звертайтеся до консультантів роботодавців Костянтинівського МЦЗ за телефонами: 0990284644, 0507549380.

 Саll-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.

слайд 1 пордок 696