• Головна
  • Новини
  • Щоденна праця комунальників – боротьба за комфорт і забезпечення необхідними послугами населення громади.

Щоденна праця комунальників – боротьба за комфорт і забезпечення необхідними послугами населення громади.


Минулого тижня комунальники впорядковували вулиці, парки та сквери громади. Займалися видаленням та обрізанням дерев, зокрема й аварійних. Обрізали гілки дерев, які заважають лініям електромереж. Займалися вирубкою порослі. Прибирали та вивозили сміття з узбіч доріг. Прополювали клумби та квітники. Займалися вивезенням твердих побутових відходів, стихійного сміття, очищали урни, зелені зони, підмітали тротуари.
Виконували роботи з поточного ямкового ремонту автодоріг, під час яких було задіяно міні-асфальтний завод "Рециклер".
Майже завершено роботи зі встановлення та облаштування місця вічного символу подяки, вклоніння та пам'яті перед тими, хто безстрашно стояв на захисті нашої держави – алеї пам'яті – "Алея незламних сердець".
Крім того, комунальники постійно ведуть активну ліквідацію аварійних ситуацій, що виникають на внутрішніх мережах, які безпосередньо пов'язані з обстрілами територій громади. Бригади фахівців оперативно працюють для виправлення будь-яких пошкоджень та забезпечення нормальної роботи комунальної інфраструктури.
Загалом усі комунальні служби сумлінно працюють на благо рідної громади, мобільно реагуючи на звернення мешканців та аварійні ситуації. Дякуємо їм за це!

collage 37

collage 36

collage 35

collage 34