Звіти про проведення консультацій з громадскістью

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ Костянтинівської територіальної громади

Підведені підсумки громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ Костянтинівської міської територіальної громади, яке проводилося відповідно до розпорядження начальника Костянтинівської міської військової адміністрації від 11.09.2023 № 399-р «Про громадське обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ Костянтинівської територіальної громади у формі електронних консультацій з громадськістю». До перейменування було запропоновано 177 вулиць Костянтинівської міської територіальної громади.

Організатор громадського обговорення: Костянтинівська міська військова адміністрація Краматорського району Донецької області

Громадське обговорення проводилось у формі електронних консультацій у 3 етапи:
I етап
- з 12 вересня по 02 жовтня 2023 р. мешканці, організації, представники громадськості Костянтинівської громади подавали пропозиції щодо нових назв для вулиць, провулків, проспектів, площ, які підлягають перейменуванню згідно з пропозиціями комісії з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, розташованих на території Костянтинівської міської територіальної громади. Збір пропозицій здійснювався в електронному вигляді, через заповнення Google форми, у формі опитувального листа, у письмовому вигляді.
Всього надійшло 1773 пропозиції від 113 мешканців громади.

2 етап
- з 03 жовтня по 23 жовтня 2023 р. комісією опрацьовувалися пропозиції від мешканців, організацій, представників громадськостіза критеріями логічності й обґрунтованостіта надано рекомендації щодо нових назв об’єктів топоніміки.

3етап
- з 24 жовтня по 06 грудня 2023 р. - підготовка членами комісії інформаційних пакетів щодо перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ з урахуванням пропозицій учасників громадського обговорення та рекомендацій комісії з упорядкування найменувань вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів, інших об’єктів, демонтажу пам’ятників та пам’ятних знаків, розташованих на території Костянтинівської міської територіальної громади, для розміщення на платформі електронної демократії EDEM, проведення голосування на платформі електронної демократії EDEM, а з 30.11.2023 ще й у вигляді письмового звернення за визначеною комісією формою. Письмові звернення надавалися у два способи: приносились власноруч або сфотографовані та скановані відправлялись на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

В громадському обговоренні взяли участь мешканці громади, громадські організації.

За результатами громадського обговорення на платформі електронної демократії EDEM за нові назви вулиць мешканцями громади надано 7842 голоси, письмових звернень – 39, голосів – 302.
Відповідно до норм чинного законодавства з урахуванням громадської думки та рекомендацій комісії буде прийнято рішення про перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ Костянтинівської громади.

 

 

 

Звіт
за результатами громадського обговорення
проєкту розпорядження начальника Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області
«Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Костянтинівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки»


1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення
Управління освіти Костянтинівської міської ради
2. Зміст питання або назва проєкту, що виносилися на обговорення
Проєкт розпорядження начальника Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області «Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Костянтинівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки» розроблено з метою врахування громадської думки мешканців Костянтинівської міської територіальної громади щодо зміни типу, перейменування, тимчасового призупинення освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти на території громади.
Громадське обговорення проводилося у формі електронних консультацій. Матеріали до проєкту розпорядження було розміщено в розділі «Взаємодія з громадою. Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Костянтинівської міської військової адміністрації (https://konstrada.gov.ua/vzaemodiya-z-gromadoyu/zustrichi-z-gromadkistyu/176-vzaemodiya-z-gromadoyu/konsultatsiji-z-gromadskistyu/2245-informatsijni-povidomlennya-pro-provedennya-konsultatsij-z-gromadskistyu) з 11.08.2023.
Зауваження та пропозиції до проєкту були надіслані на електронну скриньку (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та розглядалися до 25.08.2023 включно.
3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні проєкту
В обговоренні проєкту розпорядження взяли участь: батьківська спільнота та педагогічний колектив навчально-виховного комплексу "Ліцей із загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів" Костянтинівської міської ради Донецької області (далі НВК-ліцей) та 10 мешканців громади.
4. Інформація про пропозиції та зауваження, що надійшли до управління освіти Костянтинівської міської ради
За результатами громадського обговорення проєкту розпорядження надійшло: 1 пропозиція щодо створення ліцею, гімназії та початкової школи, як окремих закладів освіти; 3 зауваження, які містили особисту думку щодо тимчасового припинення освітньої діяльності Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Костянтинівської міської ради Донецької області; 1 колективний лист від батьківської спільноти, педагогічного колективу НВК-ліцею та 6 зауважень щодо створення ліцею зі структурними підрозділами гімназія та початкова школа на базі НВК-ліцею.
5. Інформація про рішення, ухвалені за результатами обговорення:
Пропозицію щодо створення гімназії та початкової школи, як окремих закладів загальної середньої освіти відхиллено, оскільки дана пропозиція суперечить статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо права кожної дитини на здобуття початкової та базової середньої освіти у найбільш доступному та наближеному до місця її проживання закладі освіти (його структурному підрозділі).
Не враховано також інші окремі зауваження до проєкту розпорядження, оскільки вони мають особисту емоційну думку та не належать до предмета правового регулювання проекту розпорядження.
Відповідно до проєкту розпорядження начальника Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області «Про затвердження перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Костянтинівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки» Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Костянтинівської міської ради Донецької області не ліквідується, а тимчасово припиняється освітня діяльність на період у шість місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану відповідно до вимог чинного законодавства України. Право дітей на здобуття повної загальної середньої освіти не порушено. Діти продовжують здобуття освіти в дистанційному форматі в Костянтинівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 Костянтинівської міської ради Донецької області разом зі своїми педагогами. Педагогічний колектив ЗЗСО № 2 працевлаштований.
Зауваження щодо створення ліцею зі структурними підрозділами гімназія та початкова школа на базі НВК-ліцею відхилено.
Проєктна потужність НВК-ліцею не відповідає нормам встановленими Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 25 вересня 2020 року № 2205 (зі змінами). Будівля закладу освіти повинна забезпечувати оптимальні умови для організації освітнього процесу. Кількість учнів закладу освіти (крім тих, які здобувають освіту за дистанційною формою, а також будь-якою з індивідуальних форм) не повинна перевищувати його проектну місткість. Проектна потужність НВК-ліцею становить 576 учнів. Станом на 25.08.2023 кількість здобувачів освіти НВК-ліцею складає 698 учнів (дані АІКОМ), що перевищує проектну потужність на 122 учня. Створення ліцею зі структурними підрозділами гімназія та початкова школа на базі НВК-ліцею ще збільшить кількість здобувачів освіти (на паралелях 10–12 класів має бути не менше двох класів із не менше трьома профілями навчання).
Відповідно до технічної характеристики будівлі НВК-ліцею, підвальне приміщення, яке може бути використано як найпростіше укриття для відновлення освітнього процесу в очному форматі, розраховано лише на 300 осіб.
Порівняльна характеристика матеріально-технічної бази ЗЗСО № 1 та НВК-ліцею говорить про кращі умови для створення ліцею зі структурними підрозділами гімназія та початкова школа на базі ЗЗСО № 1. Всі навчальні кабінети оснащені навчально-комп’ютерними комплексами (мультимедійні проектори, мультимедійні комплекси, інтерактивні дошки, телевізори тощо). У закладі освіти є 3 майстерні (слюсарна, токарна, обслуговуючої праці), 2 спортивних зали, актова зала, бібліотека, що включає абонементну та читальну зали, 3 комп’ютерних кабінетів (36 комп’ютерів), сучасна їдальня та буфет, кімната психологічного розвантаження та кімната інклюзивного простору, басейн, альтанка для проведення занять на відкритому повітрі, сучасні спортивні майданчики для занять футболом, волейболом, тренажерний майданчик.


Начальник управління освіти Лариса МІНАЄВА

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Відділ інвестиційної та інноваційної діяльності.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Конкурс «Логотип Костянтинівської міської територіальної громади». Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом голосування на онлайн-платформі E-DEM.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради:

Для голосування на онлайн-платформі E-DEM були виставлено 13 лотів:
1. Лот № 6 - 21,3% (13 голосів)
2. Лот № 10 - 19,7% (12 голосів)
3. Лот № 11 - 18% (11 голосів)
4. Лот № 4 - 16,4% (10 голосів)
5. Лот № 3 - 11,5% (7 голосів)
6. Лот № 2 - 9,8% (6 голосів)
7. Лот № 5 - 3,3 % (2 голоси)
8. Лот № 13 - 0 голосів
9. Лот № 12 - 0 голосів
10. Лот № 9 - 0 голосів
11. Лот № 8 - 0 голосів
12. Лот № 7 - 0 голосів
13. Лот № 1 - 0 голосів
Переможця буде обрано за результатами рішення конкурсної комісії більшістю від присутніх членів шляхом відкритого голосування за трьох фіналістів, які набрали найбільшу кількість голосів на онлайн-платформі E-DEM.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:

Три фіналісти голосування на онлайн-платформі E-DEM

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

1. Лот № 6 - 21,3% (13 голосів)
2. Лот № 10 - 19,7% (12 голосів)
3. Лот № 11 - 18% (11 голосів)
винесені на розгляд конкурсної комісії.

Начальник відділу інвестиційної та інноваційної діяльності Олена ЩЕКОДІНА

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Комунальне підприємство «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради».

2. Зміст питання або назва проєкту акту, що виносилися на обговорення:
Присвоєння назв паркам та скверам Костянтинівської міської територіальної громади.
Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом опитування учасників електронних консультацій з громадськістю в електронному вигляді. Матеріали було розміщено в мережі Інтернет за посиланням https://consult.e-dem.ua/polls.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до комунального підприємства «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради»:
Ягмурова Інна Іванівна – директор комунального підприємства «Об’єднання парків та кінотеатрів Костянтинівської міської ради».
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які взяли участь в електронному обговорюванні не зверталися.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій щодо присвоєння назв паркам та скверам Костянтинівської міської територіальної громади залишити без змін.

Директор
КП «ОПтК Костянтинівської міської ради» Інна ЯГМУРОВА

 

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Відділ з організаційних питань.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт розпорядження міського голови «Про затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік».

Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради:

Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження від громадськості до проєкту розпорядження міського голови «Про затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік» не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Відділ з організаційних питань повідомляє, що у зв’язку з відсутністю пропозицій від мешканців Костянтинівської міської територіальної громади проект розпорядження міського голови «Про затвердження Орієнтовного плану проведення консультацій з громадськістю на 2022 рік».

Начальник відділу з організаційних питань Олена ПЛАХОТНІК

 

 

ЗВІТ за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Міське фінансове управління Костянтинівської міської ради

2. Зміст питання або назва проекту акту, що виносилися на обговорення:
Обговорення проєкту бюджету Костянтинівської міської територіальної громади
на 2022 рік.
Публічне громадське обговорення проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні та пропозиції, що надійшли до міського фінансового управління Костянтинівської міської ради:
Надійшли пропозиції від мешканців Костянтинівської міської територіальної громади Єрємєєва Михайла Володимировича та Гейченко Олени Іванівни (додаються).
Було запропоновано:
1) закласти кошти на придбання і монтаж нового обладнання (електронних плит для приготування їжі) в їдальні ЗЗСО і ДНЗ громади;

2) придбання і монтаж окремих лічильників споживання електроенергії для їдалень ЗЗСО і ДНЗ громади;

3) придбання нових комп'ютерів, джерел безперебійного живлення і ліцензійного програмного забезпечення для кабінетів інформатики ЗЗСО громади;

4) закласти кошти на компенсацію 50% вартості проїзду для учнів шкіл та студентів професійних училищ та коледжів, розташованих на території громади, у міському громадському транспорті (автобусах) на навчальний період;

5) закласти кошти на придбання паперу для друку формату А4 - з розрахунку на навчальний рік - 7 пачок по 500 аркушів для кожного комунального ЗЗСО (150 грн за пачку) та 3 пачки по 500 аркушів для кожного комунального ДНЗ;

6) закласти кошти на заправку картриджей лазерних принтерів для друку для потреб комунальних ЗЗСО та ДНЗ з розрахунку 6 заправок на навчальний рік та 2 заправки відповідно (по 200 грн за одну заправку);

7) закласти кошти на поточний ремонт і технічне обслуговування принтерів ЗЗСО та ДНЗ з розрахунку 1000 грн на один принтер на рік;

8) закласти кошти на преміювання та матеріальну допомогу на оздоровлення усіх технічних працівників (не педагогів) кожного ЗЗСО та ДНЗ, що працюють лише за мінімальну зарплатню, з розрахунку двох мінімальних заробітних плат на рік (13000 грн);

9) закласти кошти на організацію клубу для позашкільного дозвілля для молоді на Правобережжі в районі РАГСу (або в будівлі РАГСу) з розрахунку не менше 3 млн. грн (на ремонт і придбання сучасного обладнання);

12) закласти кошти на придбання доступу до електронної версії щомісячного періодичного видання (журналу) з охорони праці для потреб ЗЗСО та ДНЗ у розмірі 5000 грн на рік (один - на управління освіти, з подальшою роздачею логіну і паролю на школи і ДНЗ);

13) закласти кошти для придбання нового спортивного інвентаря для кожного ЗЗСО та ДНЗ з розрахунку не менше 50 000 грн для ЗЗСО та не менше 20000 грн для ДНЗ;

14) ліквідувати пільги на оплату комунальних послуг для осіб, яким надано статус "почесний громадянин міста" у попередні роки;

15) закласти кошти для побудови комунального басейну в місті;

16) виділити кошти на ремонт під’їздів (особливо по вул.Калмикова, 29)

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень:
На сьогоднішній день проєкт бюджету Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік сформований виходячи з мінімальних потреб бюджетних установ Костянтинівської міської територіальної громади та фінансування у першу чергу захищених статей видатків.
Головними розпорядниками бюджетних коштів були опрацьовані пропозиції, що надійшли від мешканців:
- щодо пропозицій за пп.1-3, 5-8, 12-13 – будуть розглянути управлінням освіти Костянтинівської міської ради протягом 1 кварталу 2022 року;
- щодо пропозиції за п.4 – на сьогоднішній день компенсація витрат автомобільним перевізникам від перевезення пільгової категорії громадян міськими маршрутами здійснюється відповідно до рішення міської ради від 17.05.2018 № 6/85-1583 «Про затвердження Порядку компенсації витрат автомобільними перевізниками від перевезення пільгової категорії громадян маршрутами за рахунок коштів міського бюджету». Для закладання коштів на компенсацію 50% вартості проїзду для учнів шкіл та студентів професійних училищ та коледжів, розташованих на території громади, у міському громадському транспорті (автобусах) на навчальний період необхідно внесення змін до зазначеного Порядку;
- щодо пропозицій за п.9 – на сьогоднішній день немає розрахунків для проведення капітального ремонту приміщення РАГСу для створення клубного закладу. Пропозиція є слушною та доречною, але такою, що потребує детального вивчення;
- щодо пропозицій за п.14 – щорічно на сесіях міської ради приймалися рішення «Про звільнення Почесних громадян м.Костянтинівки від сплати за житлово-комунальні послуги», у зв’язку з чим у бюджеті м.Костянтинівка передбачалися кошти на зазначені цілі на відповідний бюджетний рік для покриття витрат житлово-комунальним підприємствам згідно з наданими рахунками. Вищезазначені рішення приймались на відповідний бюджетний рік та на даний час втратили чинність. З 01.01.2021 у бюджеті Костянтинівської міської територіальної громади не передбачене відшкодування плати за житлово-комунальні послуги Почесним громадянам;
- щодо пропозицій за п.15 – буде виконано за умови залучення коштів обласного, державного або інших джерел фінансування, оскільки будівництво враховує планування, обстеження, проектування та безпосередньо будівництво;
- щодо пропозицій за п.15 – обов’язки щодо здійснення ремонту під’їздів покладено на КП «СЕЗ».
5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:
Пропозиції, надіслані Єрємєєвим М.В. та Гейченко О.І. взяти до відома та подальше опрацювання головними розпорядниками бюджетних коштів в межах фінансових можливостей бюджету Костянтинівської міської територіальної громади.


Начальник міського
фінансового управління Сергій ІВАХНІН

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Управління комунального господарства

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт вартості проїзду в міських та приміських автобусах Костянтинівської територіальної громади
Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до управління комунального господарства:

Шуйський Олег Віталійович начальник управління комунального господарства
Пропозиції та зауваження:

1. покращення якості послуги з перевезення пасажирів;
2.Толерантне ставлення до пасажирів пільгової категорії;
3. покращення санітарного та технічного стану автобусів.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості будуть враховані при затвердженні тарифу на проїзд у міських та приміських автобусах Костянтинівської територіальної громади.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Управлінням комунального господарства розглянуто всі пропозиції та зауваження.
Перевізникам усіх форм власності доведено до відома, у разі порушення або не виконання пропозицій та зауважень будуть прийматися заходи аж до розірвання договорів на перевезення пасажирів

Начальник управління комунального
господарства Олег ШУЙСЬКИЙ

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Відділ економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт «Програми економічного і соціального розвитку Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік».
Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради:

Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження від громадськості до проєкту «Програми економічного і соціального розвитку Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік» не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Відділ економіки і торгівлі повідомляє що, проект «Програми економічного і соціального розвитку Костянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік» після проведення електронних консультацій з громадськістю на порталі Е-демократія направлено на проходження стратегічно екологічної оцінки (СЕО). Стратегічна - екологічна оцінка (СЕО)- це інструмент реалізації екологічної політики, який базується на простому принципі: легше запобігти негативним для довкілля наслідкам діяльності на стадії планування, ніж виявляти та виправляти їх на етапі впровадження стратегічних ініціатив. Після визначення можливих позитивних і негативних наслідків, у разі необхідності Програму економічного і соціального розвитку можна доопрацювати для подальшого розширення позитивних впливів і зменшення можливих негативних наслідків на довкілля. Доопрацьований проєкт Програми буде наданий на розгляд і затвердження на сесії Костянтинівської міської ради.

Начальник відділу економіки і торгівлі Ганна ВЛАСЕНКО

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Відділ економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт «Стратегії розвитку Костянтинівської міської територіальної громади до 2027 року».
Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу економіки і торгівлі Костянтинівської міської ради:

Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження від громадськості до проєкту «Стратегії розвитку Костянтинівської міської територіальної громади до 2027 року» не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Відділ економіки і торгівлі повідомляє що, проект «Стратегії розвитку Костянтинівської міської територіальної громади до 2027 року» після проведення електронних консультацій з громадськістю на порталі Е-демократія направлено на проходження стратегічно екологічної оцінки (СЕО). Стратегічна - екологічна оцінка (СЕО)- це інструмент реалізації екологічної політики, який базується на простому принципі: легше запобігти негативним для довкілля наслідкам діяльності на стадії планування, ніж виявляти та виправляти їх на етапі впровадження стратегічних ініціатив. Після визначення можливих позитивних і негативних наслідків, у разі необхідності Стратегію розвитку громади можна доопрацювати для подальшого розширення позитивних впливів і зменшення можливих негативних наслідків на довкілля. Доопрацьований проєкт Стратегії буде наданий на розгляд і затвердження на сесії Костянтинівської міської ради.

Начальник відділу економіки і торгівлі  Ганна ВЛАСЕНКО

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт «Міської цільової соціальної Програми національно-патріотичного виховання Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки»

Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради:

Коломієць Оксана Миколаївна - ГО «Місто майстрів Костянтинівка»
Пропозиції та зауваження:

1. Проведення щорічного регіонального фестивалю «З минулим в майбутнє»
2. Проведення регіонального кластеру «Відновлюємо українське»
3. Проведення міських змагань «Джура- Сокіл».

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості будуть враховані при затвердженні Міську цільову соціальну Програму національно-патріотичного виховання Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки»
5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Управлінням культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради розглянуто всі зауваження.
Стосовно п.1 та п.2 вказаних пропозицій ГО «Місто майстрів Костянтинівка»:
- в Міську цільову соціальну Програму національно-патріотичного виховання Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки» включені заходи: проведення щорічного регіонального фестивалю «З минулим в майбутнє»; проведення регіонального кластеру «Відновлюємо українське» з подальшим розглядом можливого співфінансування різних джерел не заборонених чинним законодавством, а також внесенням
їх до щорічного плану заходів з реалізації вищевказаної Програми .

Стосовно п.3 вказаних пропозицій ГО «Місто майстрів Костянтинівка»:
В розділ III «Військове-патріотичне виховання» проєкту «Міської цільової соціальної Програми національно-патріотичного виховання Костянтинівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки» в п.3. внесено «Проведення місцевих та участь у регіональних етапів наметових таборувань дитячо - юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Начальник управління культури,   молоді та спорту                      О.О. Хоменко

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю 

1.Найменування органу виконавчоївлади, який проводив обговорення:

Міське фінансове управління Костянтинівської міської ради

2. Змістпитання або назва проекту акту, що виносилися на обговорення:

Обговорення звітів головних розпорядників бюджетних коштів про їх витрачання у 2020році.

Публічне громадське обговорення проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електроних консультацій з громадськістю у письмовій формі. Матеріали було розміщено на офіційному веб-сайті Костянтинівськоїміської ради за посиланням www.konstrada.gov.ua – Консультації з громадськістю.

3.Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні та пропозиції, що надійшли до міського фінансового управління Костянтинівської міської ради: 

Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили, особи, які б бажали взяти участь в електронному обговоренні не звертались. 

4.Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причин неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5.Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 р. № 996 (із змінами)вирішено проводити 

у 1 кварталі 2022 року громадське обговорення звітів головних розпорядників бюджетних коштів про їх витрачання у 2021 році.

В.о.начальника міського 

фінансового управлінняН.О. Аніщенко

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Відділ регулювання природних та земельних ресурсів Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення:
Проєктрішення Костянтинівської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.05.2011 № 6/7-144 «Про Положення про розмір орендної плати за землю»
Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі. Матеріали було розміщено на офіційному вебсайті міської ради в мережі Інтернет за посиланням www.konstrada.gov.ua – Публічна інформація – Регуляторна політика - Оприлюднення проєктів РА, АРВ, відстежень

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу регулювання природних та земельних ресурсів Костянтинівської міської ради:
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не зверталися.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій проєкт рішення Костянтинівської міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 26.05.2011 № 6/7-144 «Про Положення про розмір орендної плати за землю» залишити без змін.

Начальник відділу
регулювання природних
та земельних ресурсів
Костянтинівської міської ради С.М. Горбунов

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проект «Програми розвитку культури Костянтинівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки» який оприлюднено на офіційному сайті Костянтинівської міської ради в розділі «Консультації з громадськістю» за посиланням:
http://konstrada.gov.ua/vzaemodiya-s-gromadoyu/176-konsultatsiji-z-gromadskistyu/2245-informatsijni-povidomlennya-pro-provedennya-konsultatsij-z-gromadskistyu

Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли доуправління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради:

- В.В. Березін - координатор Національної спілки краєзнавців України по м. Костянтинівці, голова ГО «Бахмат»,журналіст газети «Провінція»;

Пропозиції та зауваження:
1. Організація та проведення щорічних фестивалів і конкурсів, що стане «візитівкою» культурного життя міста:
- змінити назву фестивалю «Українська казка Донеччини» на – «Казкова Донеччина»;
- проводити в старостинських округах патріотичні заходи, фестивалі «Вітру», «Дивовижний світ Юрія Ряста», «Гайваронський – співак розстріляного відродження Донеччини», «Йдемо до Олекси»
2. Проведення зустрічей з видатними українськими письменниками, поетами. Популяризувати культуруслова України.
3. Розвиток музейної галузі:
- розробка та встановлення у місті стаціонарних інформаційних банерів «Історія Костянтинівки», «Коріння, яскрава Костянтинівка».
4. Забезпечення участі майданівців, учасників АТО/ООС, колишніх полонених в заходах, пов’язаних з боротьбою за Незалежність України.
5. Організація створення «Школи екскурсоводів» та проведення екскурсій національно- патріотичного спрямування по території Костянтинівської міської територіальної громади.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:

Пропозиції та зауваження від громадськості будуть враховані при затвердженні Програми розвитку культури Костянтинівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.


5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:

Управлінням культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради всі зауваження, які надійшли від громадськості буде включено до проекту«Програми розвитку культури Костянтинівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки».


Начальник управління культури, О.О. Хоменко
молоді та спорту

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Міське фінансове управління Костянтинівської міської ради

2. Зміст питання або назва проєкту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт рішення Костянтинівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Костянтинівської міської територіальної громади»

3. Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі.
Матеріали було розміщено на офіційному вебсайті міської ради в мережі Інтернет за посиланням www.konstrada.gov.ua – Взаємодія з громадою – Консультації з громадськістю.

4. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до міського фінансового управління Костянтинівської міської ради:
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не зверталися.

5. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

6. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій проєкт рішення Костянтинівської міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Костянтинівської міської територіальної громади»залишити без змін.

В.о.начальникаміського фінансового управління Н.О. Аніщенко

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Управління комунального господарства

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення:
Проєкт рішення Костянтинівської міської ради «Про затвердження договорів оренди комунального майна Костянтинівської міської територіальної громади», який оприлюднено на офіційному сайті Костянтинівської міської ради в розділі «Консультації з громадськістю» за посиланням:
http://konstrada.gov.ua/vzaemodiya-s-gromadoyu/176-konsultatsiji-z-gromadskistyu/2245-informatsijni-povidomlennya-pro-provedennya-konsultatsij-z-gromadskistyu

Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до управління комунального господарства:
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні, не зверталися.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій щодо внесення змін до проєкту рішення Костянтинівської міської ради «Про затвердження договорів оренди комунального майна Костянтинівської міської територіальної громади», цей проєкт рішення Костянтинівської міської ради залишити без змін.

Начальник управління
комунального господарства Д. Г. Заварзін

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проєкту акту, що виносилися на обговорення:
питання призначення стипендій перспективним спортсменам, талановитій, творчій молоді громади.
Публічне громадське обговорювання питання про призначення стипендій перспективним спортсменам, талановитій, творчій молоді громади проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі. Матеріали було розміщено на офіційному вебсайті міської ради в мережі Інтернет за посиланням www.konstrada.gov.ua – Публічна інформація – Регуляторна політика.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради:
Хоменко Ольга Олегівна – начальник управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не зверталися.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій щодо питання призначення стипендій перспективним спортсменам, талановитій, творчій молоді громади залишити без змін.


Начальник управління культури, молоді та спорту О.О. Хоменко

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акту, що виносилися на обговорення:

Обговорення пріоритетних завдань, спрямованих на реалізацію положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністюі на виконання якої повинні спрямовуватися програми (проекти, заходи), розроблені учасниками конкурсу.
Публічне громадське обговорення проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електроних консультацій з громадськістю у письмовій формі. Матеріали було розміщено на офіційному веб-сайті міської ради в мережі Інтернет за посиланням www.konstrada.gov.ua – Публічна інформація.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні та пропозиції, що надійшли до відділу соціального обслуговування та захисту населення управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили, особи, які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не звертались.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:
У зв’язку з відсутністю пропозицій вирішено взяти за основу пріоритетні завдання, визначенні наказом Фондом соціального захисту інвалідів від 10.12.2020 № 111.


Заступник начальника управління О.П. Дудник

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:

Управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акту, що виносилися на обговорення:

Обговорення пріоритетних завдань, спрямованих на реалізацію положень Конвенції ООН про права осіб з інвалідністюі на виконання якої повинні спрямовуватися програми (проекти, заходи), розроблені учасниками конкурсу.
Публічне громадське обговорення проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електроних консультацій з громадськістю у письмовій формі. Матеріали було розміщено на офіційному веб-сайті міської ради в мережі Інтернет за посиланням www.konstrada.gov.ua – Публічна інформація.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговоренні та пропозиції, що надійшли до відділу соціального обслуговування та захисту населення управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили, особи, які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не звертались.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатами обговорення:
У зв’язку з відсутністю пропозицій вирішено взяти за основу пріоритетні завдання, визначенні наказом Фондом соціального захисту інвалідів від 10.12.2020 № 111.


Заступник начальника управління О.П. Дудник

 

Звіт за результатами проведення консультацій із громадськістю

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводив обговорення:
Відділ архітектури і містобудування Костянтинівської міської ради.

2. Зміст питання або назва проекту акта, що виносилися на обговорення: 
Пропозиції щодо внесення змін до генерального плану затвердженого Рішенням Костянтинівської міської ради від 24.01.2013 № 6/26-507 Про затвердження проекту «Корегування окремих позицій генерального плану м. Костянтинівка». 
Який оприлюднений на сайті міської ради за посиланнями:

http://konstrada.gov.ua/nabori-vidkritikh-danikh/viddili-ta-upravlinnya-kostyantinivskoji-miskoji-radi/1059-viddil-arkhitekturi-i-mistobuduvannya-kostyantinivskoji-miskoji-radi

http://konstrada.gov.ua/genplan-mista

http://konstrada.gov.ua/images/image/2018/06/arx/%D0%93%D0%B5%D0%BD%20%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD.jpg

http://konstrada.gov.ua/images/image/2018/11/%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9%20%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BD%20_%D0%9F%D0%BE%D1%8F%D1%81%D0%BD%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0_.pdf

Публічне громадське обговорювання проводилось шляхом прийняття пропозицій та зауважень учасників електронних консультацій з громадськістю у письмовій формі.

3. Інформація про осіб, що взяли участь в обговорюванні та пропозиції, що надійшли до відділу архітектури і містобудування Костянтинівської міської ради:
Пропозиції та зауваження не надходили, особи які б бажали взяти участь в електронному обговорюванні не зверталися.

4. Інформація про врахування пропозицій та зауважень громадськості з обов’язковим обґрунтуванням прийнятого рішення та причини неврахування пропозицій та зауважень:
Пропозиції та зауваження від громадськості не надходили.

5. Інформація про рішення, прийняті за результатом обговорювання:
У зв’язку із відсутністю пропозицій щодо внесення змін до генерального плану затвердженого Рішенням Костянтинівської міської ради від 24.01.2013 № 6/26-507 Про затвердження проекту «Корегування окремих позицій генерального плану м. Костянтинівка» залишити без змін.

Начальник відділу архітектури і містобудування А.А. Озерна